Acupunctuur Hoorn

Lees de ervaring van cliënten van Acupunctuur Hoorn

Onderstaand een aantal referenties van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest:

"Ik ben door behandeld door verschillende acupuncturisten, maar Ineke steekt hier met kop en schouders boven uit. Haar praktijk is zeer professioneel en niet een ergens achteraf liggend schuurtje of één of andere hobbykamer. Als acupuncturist is zij volledig gecertificeerd, lid van de Zhong. Veel beter dan dit kan het eigenlijk niet worden op het gebied van acupunctuur. Verder is Ineke als persoon erg warm en vriendelijk, en weet je zeer goed tot rust te brengen."
Anke

"Ik heb veel geprobeerd om mijn spanningen (door stress) te verwerken, waaronder het gebruik van diverse medicatieve middelen waar ik achteraf spijt van heb. Acupunctuur heeft mij hier met haar natuurlijke werking uitstekend bij kunnen helpen. Geen vervelende medicijnen met nare bijwerkingen, alleen de behandelingen met de naaldjes. Intussen heb ik echt geleerd hoe ik beter kan ontspannen en heeft acupunctuur mijn lichaam en geest weer rustig gemaakt. Door acupunctuur heb ik nu meer positieve energie en tegelijkertijd de rust om dingen rustig aan te pakken."
Jan Willem

"Ik heb een lange tijd last gehad van klachten met mijn menstruatie die ik hier niet verder zal bespreken, maar ben er helemaal vanaf. Ik merkte na de 1e behandeling al dat het beter ging. Na 5 behandelingen was mijn klacht bijna helemaal weg. Ik zou zo weer teruggaan naar Ineke als ik een ander probleem heb dat zij kan behandelen."
Inge

"Mijn zoontje (5 jaar) is overdag heel druk en valt 's avonds in een diepe slaap, daardoor merkt hij niet dat hij moet plassen en is elke ochtend weer het bed helemaal nat. Daardoor durft hij nergens te logeren. Via een vriendin hoorde ik acupunctuur mijn zoontje wellicht zou kunnen helpen. We kregen adviezen mee naar huis en nu vijf behandelingen later is hij alweer twee weken droog 's nachts."
Fam. van der Wiel

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij in Hoorn een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.


06 41 76 50 56

Duke Ellingtonhof 60
1628 TC Hoorn

Maak een afspraak >
(ook in de avonduren)

Over Ineke
Ineke Feldmann - Acupuncturis in Hoorn
In mijn loopbaan heb ik al zeer veel verschillende klachten succesvol kunnen behandelen bij veel verschillende clienten.

Leer mij beter kennen

Cliënt vertelt
"Ik zou zo weer teruggaan naar Ineke als ik een ander probleem heb dat zij kan behandelen." Inge
Lees meer ervaringen