Acupunctuur Hoorn

Acupuncturist Ineke Feldmann

Ik vind het als acupuncturiste erg mooi om te zien dat je met acupunctuur zeer sterke resultaten kan behalen zonder vervelende bijwerkingen. Soms vertellen cliënten mij dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet konden helpen, maar acupunctuur wel.

In mijn loopbaan heb ik al zeer veel verschillende klachten bij veel verschillende clienten kunnen behandelen. Ik ben als acupuncturist gespecialiseerd in: stoppen met roken, gewichtsbeheersing, de behandeling van uiteenlopende pijnklachten, de behandeling van zwangere vrouwen, ondersteuning bij bestraling en chemotherapie en sportblessures.

Natuurlijk herstelproces
Het mooie aan acupunctuur is dat er snel beweging komt in je natuurlijke herstelproces waardoor je klachten snel verminderen of verdwijnen. Het uitgangspunt van mijn behandeling is dan ook om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te versterken, zodat het lichaam zichzelf sneller geneest. Over het algemeen zijn mensen zich vaak helemaal niet bewust van de kracht van hun eigen lichaam en energie als geheel.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn behandeling staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Ik benader je klacht met name vanuit mijn kennis en ervaring met zowel verpleegkunde als acupunctuur. Daarom heb ik ook meer mogelijkheden om je klacht specifiek en op de juiste manier te behandelen. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel, balans en heling op zowel het fysieke als emotionele vlak.

Neem contact op
Als je nog vragen hebt over acupunctuur of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: neem telefonisch contact op of vul mijn contactformulier in.


06 41 76 50 56

Duke Ellingtonhof 60
1628 TC Hoorn

Maak een afspraak >
(ook in de avonduren)

Over Ineke
Ineke Feldmann - Acupuncturis in Hoorn
In mijn loopbaan heb ik al zeer veel verschillende klachten succesvol kunnen behandelen bij veel verschillende clienten.

Leer mij beter kennen

Cliënt vertelt
"Ik zou zo weer teruggaan naar Ineke als ik een ander probleem heb dat zij kan behandelen." Inge
Lees meer ervaringen